Over ons

Er is niets mooiers dan oplossingen bieden, het geeft ons voldoening en energie. Washpartner ademt carwash, het is een passie waar we gelukkig van worden. Heel vaak reizen we de grens over om nieuwe realisaties van Holz en van andere leveranciers te bestuderen. Inderdaad, wij hebben geen patent op die ene juiste inplanting. Door een andere structuur, klimaat, wetgeving, … zie je in onze buurlanden andere invalshoeken die ook toepasbaar zijn bij u.

Bekijk Washpartner als een getalenteerde chef die in de mooiste, gezelligste, best bekroonde restaurants ter wereld gaat eten, de keuken bezoekt en zijn passie deelt met andere chefs. Die als een spons kennis opneemt, terugkomt en deze kennis met u deelt. Washpartner is een kennisplatform dat informatie met u deelt.

Washpartner wagen

Omdat ondernemen in een wasstraat complexer wordt, hebben wij geïnvesteerd in een sterk netwerk van partners, specialisten in hun gebied, leveranciers die ons op hun beurt sterker maken en Washpartner doen bovendrijven op een zee van alternatieven.

Om uw succes van vandaag ook in de toekomst veilig te stellen, zijn wij ook op lange termijn uw sparringpartner. Aarzel nooit om uw idee met ons te delen en onze mening te vragen.

Het Washpartner team.

Meer informatie nodig?

Ontdek onze diensten

Washpartner klanten getuigen